Iskalnik po dogodkih

Vrsta prireditve
Kultura
Šport
Turizem
Izobraževanje
Drugo

Občina

Prednovoletno srečanje predstavnikov NVO iz osrednje Slovenije

13. december 2017, ob 18.00 uri
Kraj dogodka: Gostišče Vrbinc, Ljubljana

 

December je čas namenjen srečevanju, druženju in povezovanju v sproščenem vzdušju zato nevladne organizacije (društva, zavode in ustanove) iz osrednjeslovenske regije vabimo na prednovoletno srečanje, ki bo v sredo, 13.12.2017 od 18. ure dalje, v gostišču Vrbinc, Peruzzijeva ulica 105, Ljubljana.

Srečanje bomo začeli skupaj s poznavalko družbenih omrežij in svetovalko za spletni marketing, Tamaro Langus, ki bo povedala kako lahko družbena omrežja (Facebook) izkoristite za promocijo vaše organizacije in dela, nato pa bo prilika za druženje in izmenjavo vtisov leta, ki se počasi poslavlja.

Ker je mesec obdarovanja si bomo medsebojno izmenjali darila. Vsi, ki se boste udeležili prednovoletnega srečanja s seboj prinesite darilo (v vrednosti ~ 5 €), ki naj predstavlja vašo nevladno organizacijo ali povezavo z njo. Dogodek za nevladne organizacije je brezplačen. Da bo tudi prostora in hrane dovolj nam do 10.12.2017 sporočite koliko oseb iz vaše organizacije se bo udeležilo dogodka. Prvih 5 prijavljenih organizacij bo dobilo priložnost, da jim gostja pokomentira Facebook stran, predlaga novosti in poda ideje, zato skupaj s prijavo pošljite tudi povezavo do Facebook strani vaše organizacije.

Organizator: Stičišče NVO osrednje Slovenije
T: 01 3209 484
E: info@consulta.si

Povezava na domačo stran: www.consulta.si/novice/prednovoletno-srecanje-nvo-iz-osrednje-slovenije/1970

Copyright © 2009 - 2018, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.