Kontakt
Čebelarsko društvo Lukovica
Brdo 8
1225 Lukovica
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Urejanje okolice čebelnjaka in pomen reje čebeljih družin

Vabljeni v soboto, 16. 4. 2016 ob 8. uri, k društvenemu čebelnjaku na Brdo, kjer bomo tudi letos uredili okolico.

Urejena okolica z urejenim gredicami in zasajenimi medovitimi rastlinami še bolj poudarja pomen reje čebeljih družin. Tudi tokrat bomo dali poudarek na urejanju okolice, praktičnem prikazu oskrbovanja čebeljih družin in pomenu zasaditve medovitih rastlin.

Po končani delovni akciji sledi skupen ogled čebeljih družin v društvenem čebelnjaku ter možnost vprašanj ter pogovora ob začetku čebeleraske sezone.

Vabljeni na mašo ob kapelici sv. Ambroža na Brdu

Čebelarke, čebelarje in vse ljubitelje čebel, v soorganizaciji s Čebelarsko zvezo Slovenije, vabimo, da se v ponedeljek, 11. aprila 2016 , ob 17.00 uri, ob kapelici sv. Ambroža pri Čebelarskem centru Slovenije udeležite svete maše, namenjene spominu na vse čebelarje, ki so umrli v minulih letih, in priprošnji za dobro čebelarsko letino.

Sveto mašo bo daroval prošt g. Jožef Lap. Po maši pa se bomo skupaj s člani sosednjih društven, praporščaki in drugimi gosti zadržali ob klepetu pri društvenem čebelnjaku.

Vabljeni!

Novo leto, nov občni zbor in novi načrti v ČD Lukovica

Konec januarja oziroma zadnji petek v mesecu, 30. januarja, smo se čebelarji in čebelarke Čebelarskega društva Lukovica zbrali v gostišču Čebelica na Brdu na rednem občnem zboru.

Dan odprtih vrat

Čebelarsko društvo Lukovica vabi občanke in občane na
Dan odprtih vrat.

Dan odprtih vrat bo v petek, 14. junija 2013, ko bodo cel dan potekale različne aktivnosti. Občanke in občani ste vabljeni, da se nam pridružite ob 17.00 uri, ko bomo posebej za vas predstavili dogajanje v panju in vas popeljali od medenih cvetov, preko čebele, do medu.


Vljudno vabljeni.
 

Debatni večer z g. Pavlom ZDEŠARJEM

Vabljeni na redni debatni večer Čebelarskega društva Lukovica, ki bo v sredo, 3. aprila 2013, ob 19. uri v prostorih ČZS-ja na Brdu. Toratni gost bo g. Pavel Zdešar. Pogovor z njim bo zagotovo zanimiv, zato lepo vabljeni, da se dogodka udeležite.