Kontakt
DRUŠTVO INVALIDOV LOGATEC
Notranjska cesta 14
1370 LOGATEC
e-mail: di.logatec@kabelnet.net
URADNE URE:
vsak petek od 9. -13.00 ure

tajnica društva
Olga Mihevc
e-mail: olga.mihevc@kabelnet.net
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

POVABILO ČLANOM DRUŠTVA NA LETNI ZBOR ČLANOV

 

Pohodniki DI Logatec so aktivni

 Kot vsak četrtek , so se tudi v četrtek 25.januarja 2018 pohodniki društva odpravili na svoj vsakotedenski pohod. Cilj današnjega pohoda je bila Lovska koča.  Tokrat jih je bilo 12. Ja  lepa številka vstrajnih pohodnikov ne glede na zimski čas.
Po kratkem posvetu so se odpravili proti Tovarniški cesti mimo cerkve Sv. Nikolaja in proti železniški postaji., nato pod podhod in v industrijsko cono, mimo vetrovnika na makadamsko pot in naravnost do končnega cilja.
Po poti so opazovali , kako še vedno nekateri odmetavajo smeti, kakšno škodo je naredil vetrolom. Opazili so tudi, kako se narava že prebuja čeprav ni čas zato. Ves čas pohoda je tekla beseda tudi o vsakdanjih stvareh.
Prijetno utrujeni , polni vtisov so pohod končali ob druženju in zagotovilu , da se vidijo zopet prihodnji četrtek, seveda če bo vreme primerno.

ZBOR ČLANOV D.I.LOGATEC -18.3.2017

 Zbor članov Društva invalidov Logatec 18.3.2017. Tokrat smo se zbrali v Gostišču "Pri Kramarju". Veseli nas tako velika udeležba članov na zboru, kar le pove, da delamo dobro. 

BALINARKE DI LOGATEC POSTALE ŠE DRŽAVNE PRVAKINJE ZA LETO 2016

Izvajalec državnega prvenstva Slovenije za invalide, ki je potekalo v soboto 4. junija v Boštanju, je bilo Društvo invalidov Sevnica. V lepo urejeni športni dvorani "Partizan" v Boštanju so pripravili lep sprejem za vse udeležence tekmovanja in pripravili  krajši kulturni program z nastopom "mažoretk". Res, prisrčno in lep uvod v začetek tekmovanja in celodnevnega druženja, ki je res potekalo v prijetnem vzdušju. Gostitelj tekmovanja DI Sevnica se je res potrudil z svojo gostoljubnostjo zato tudi njim vse čestitke.
Na državnem prvenstvu je nastopilo 5 moških in 5 ženskih ekip, ki so se predhodno kvalificirale na območnih tekmovanjih. Ženska ekipa v postavi: Olga Mihevc, Anica Klevišar in Zdenka Kavčič je to normo dosegla z osvojitvijo prvega mesta na območnem tekmovanju  v Idriji.
Po lanskem osvojenem drugem mestu na državnem prvenstvu za invalide v Trbovljah, je naši ekipi letos uspel podvig še za eno stopnjičko više - osvojile so prvo mesto in postale državne prvakinje Slovenije za invalide v letu 2016.
ISKRENE ČESTITKE.

Zapisala: O. Mihevc


 

BALINARKE DI LOGATEC OSVOJILE PRVO MESTO V IDRIJI