Kontakt
DRUŠTVO INVALIDOV LOGATEC
Notranjska cesta 14
1370 LOGATEC
e-mail: di.logatec@kabelnet.net
URADNE URE:
vsak petek od 9. -13.00 ure

tajnica društva
Olga Mihevc
e-mail: olga.mihevc@kabelnet.net
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

ZBOR ČLANOV D.I.LOGATEC -18.3.2017

 Zbor članov Društva invalidov Logatec 18.3.2017. Tokrat smo se zbrali v Gostišču "Pri Kramarju". Veseli nas tako velika udeležba članov na zboru, kar le pove, da delamo dobro. 

BALINARKE DI LOGATEC POSTALE ŠE DRŽAVNE PRVAKINJE ZA LETO 2016

Izvajalec državnega prvenstva Slovenije za invalide, ki je potekalo v soboto 4. junija v Boštanju, je bilo Društvo invalidov Sevnica. V lepo urejeni športni dvorani "Partizan" v Boštanju so pripravili lep sprejem za vse udeležence tekmovanja in pripravili  krajši kulturni program z nastopom "mažoretk". Res, prisrčno in lep uvod v začetek tekmovanja in celodnevnega druženja, ki je res potekalo v prijetnem vzdušju. Gostitelj tekmovanja DI Sevnica se je res potrudil z svojo gostoljubnostjo zato tudi njim vse čestitke.
Na državnem prvenstvu je nastopilo 5 moških in 5 ženskih ekip, ki so se predhodno kvalificirale na območnih tekmovanjih. Ženska ekipa v postavi: Olga Mihevc, Anica Klevišar in Zdenka Kavčič je to normo dosegla z osvojitvijo prvega mesta na območnem tekmovanju  v Idriji.
Po lanskem osvojenem drugem mestu na državnem prvenstvu za invalide v Trbovljah, je naši ekipi letos uspel podvig še za eno stopnjičko više - osvojile so prvo mesto in postale državne prvakinje Slovenije za invalide v letu 2016.
ISKRENE ČESTITKE.

Zapisala: O. Mihevc


 

BALINARKE DI LOGATEC OSVOJILE PRVO MESTO V IDRIJI

 

ANGELA PETKOVŠEK PRAZNUJE

 
Naša današnja slavljenka v Društvo invalidov Logatec je vstopila 15.9.1993 in mu vse do danes zvestobo ohranila.
V vseh teh letih je v društvu aktivno delovala; bila je predsednica socialne komisije, članica izvršnega odbora, mentorica ročnih del. V vseh teh letih se je z nami učila, veselila in kar nekaj slovenskih vrhov z nami na pohodih osvojla.
Angela hvala ti za tvoje dolgoletno nesebično delo, vsa naša druženja vesela. Naj ti zdravje služi še vrsto let, vsaj tja do sto let, saj veš, v društvu je še veliko kaj za počet.
To iz srca ti v društvu invalidov vsi želimo, še posebno pa Olga, Mili, Nataša in Margareta.

RUDI CIGLARIČ ČESTITKE ZA 92 ROJSTNI DAN

 V domuV domu starejših v Grapovčniku - članice socialne komisije Društva invalidov Logatec na 
obisku pri jubilantu Rudiju Ciglariču.