Kontakt
Društvo prijateljev mladine Trbovlje
Trg svobode 11
1420 Trbovlje
M: 041/618-414
E: dpm.trbovlje@siol.net
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Letovanje v Savudriji

Naši otroci so se 1. avgusta odpravili morskim dogodivščinam nasproti. 11 dni bodo preživeli v letovišču v Savudriji na hrvaški obali. Takole so pomahali staršem v slovo in se odpravili na pot, mi pa že nestrpno čakamo, da se vrnejo in z nami delijo svoje počitniške zgodbe.


Donacija Lions kluba Trbovlje

 

Takole so nas zjutraj presenetili člani Lions kluba Trbovlje. Za naše otroke, ki odhajajo na letovanje v Savudrijo, so pripravili kopalne brisače in kape s šiltom. V imenu otrok se jim najlepše zahvaljujemo za donacijo.

TOM nahrbtnik

TOM nahrbtnik Zveze prijateljev mladine Slovenije je tudi na trboveljskih osnovnih šolah za to šolsko leto zaključil potovanje in otrokom zaželel lepe počitnice, septembra pa gre spet na pot.


Poletno sončkanje - utrinki poletnega počitniškega varstva v mesecu juliju 2022

V mesecu juliju smo za otroke, ki se udeležujejo naših počitniških aktivnosti pripravili pester program. Obiskali so nas trboveljski rudarji, odšli smo na obisk PGD Trbovlje - mesto, knjižničarke Knjižnice Toneta Seliškarja so nam pripravile pravljične urice. V Šahovskem klubu Rudar smo se naučili igranja šaha, V RUK-u smo se spoznali z robotkama Evo in Lili, Komunala Trbovlje nam je predstavila delovanje čistilne naprave in toplarne, predstavniki Rdečega križa Trbovlje so nas poučili o prvi pomoči, policisti policijske postaje Trbovlje, pa so nam pokazali svojo opremo in vozila, na Pošti Trbovlje so nam povedali, kako potujejo naša poslana pisma. Med rednimi tedenskimi delavnicami so bile tudi slikarske delavnice z Lili Hribovšek in delavnici Skok v pravljični svet in Trening socialnihi veščin z Natašo Pavlovič. Otroci so pod okriljem Večgeneracijskega centra Zasavje tudi letos začeli z izdelovanjem verižnega člena.
Nekaj utrinkov dogajanja smo ujeli v fotografski objektiv in ga v nadaljevanju delimo tudi z vami...


Usposabljanje za animatorje

Na praznično soboto, 25. junija, so se naši prostovoljci takole usposabljali za poletno počitniško varstvo.