Kontakt
Društvo prijateljev mladine Trbovlje
Trg svobode 11
1420 Trbovlje
M: 041/618-414
E: dpm.trbovlje@siol.net
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Karierni dan

Tudi v nevladnih organizacijah lahko gradis kariero, zato smo skupaj z zavodom Nefix, srednješolcem v zasavski regiji, pripravili predstavitev delovanja našega društva.


Nataša Pavlovič - dobitnica priznanja Prostovoljec zasavske regijeNataša Pavlovič, prostovoljka našega društva, je postala ena od dobitnic priznanja Prostovoljec zasavske regije 2021. Ob tej priložnosti bi se ji radi zahvalili, da že 10 let z nami deli svoje znanje, kreativne ideje in pozitivno energijo. Hvala, Nataša. Ponosni smo, da si del naše zgodbe. Tvoji DPM-jevci.

Obvestilo o srčnosti

V prvih dneh novega leta smo prejeli čudovito pismo v katerem je bilo potrdilo o srčnosti, ki smo ga prejeli za sodelovanje v Humanitarčkovi dobrodelni akciji 30 dni za 30 srčnih dejanj.


Veseli december

28. decembra smo pripravili gledališko predstavo Pika išče Dedka Mraza in kino predstavo Grinch. Male obiskovalce je na dogodku obiskal tudi Dedek Mraz.


Praznični predstavi z obiskom Dedka MrazaV torek, 28. decembra, bo Delavski dom Trbovlje obiskal dedek Mraz.

Ob 16. uri vabljeni v gledališko dvorano na praznično predstavo Pika išče dedka Mraza. Po predstavi bo dedek Mraz pozdravil otroke (priporočena starost: 3–6 let).

Ob 18. uri pa vas vabimo v kino dvorano na filmsko predstavo Grinch. Otroke bo pred filmom pozdravil tudi dedek Mraz.

Predstavi sta brezplačni, a je vstop v dvorano mogoč samo z vstopnico. Vstopnice lahko prevzamete na blagajni Delavskega doma Trbovlje eno uro pred predstavo. Število mest je omejeno.