Domov | Zgodilo se je | 2. nočni tek po ulicah Kopra

2. nočni tek po ulicah Kopra
Za nami je tudi nočnih 10km »Teka za zdravje«, ki se je odvijal na obali, po ulicah Kopra.

Vreme nam je bilo naklonjeno, tako da je bila želja po teku še večja. Čeprav je bila udeležba manjša kot so pričakovali (razlog-finale Lige prvakov v nogometu), so organizatorji poskrbeli za vzdušje. Prav tako pohvala tudi navijačem, ki so spodbujali vsak svoje favorite, znance, prijatelje….

Udeležba naših članov je bila skromna, ampak so se nekateri člani zelo izkazali in si pritekli odličja in pokale v svojih kategorijah. Na koncu smo bili društvo z največ osvojenimi trofejami.Leja Štrukelj je bila najboljša v kategoriji »ženske letnik 81-90«, hkrati je bila najhitrejša…najboljša tudi absolutno, kategorija »ženske« in si prislužila pokal za zmagovalce.


Maja Grmek je bila 3. v kategoriji »ženske letnik 81-90«, tako smo imeli dve članici na stopničkah(stopničk ni bilo, pa so bile vse v isti višini, hehe …) v tej kategoriji.
Uspeh naših članov je dopolnil Rok Flisar s drugim mestom v kategoriji »moški letnik 81-90«.

Proga teka je bila krožna, štirje krogi po 2,5km, po asfaltnih cestah in pločnikih, na nekaterih mestih tudi tlakovana. Začetek proge je bil nezanimiv, teklo se je po zaledju Kopra, potem, ko je proga prešla na ulice Kopra, je postajalo zanimivejše…. Teklo se je po osvetljenih ulicah, okrašenimi s palmami, dobiš občutek, kot da ne tečeš v Sloveniji. Zadnjih 800m kroga je proga najlepša, ulična razsvetljava zanimiva, palme osvetljene, ciljna ravnina 50m od morja….

Po končanem teku nas je čakala topla malica in podelitev priznanj za najboljše.Člani smo bili zadovoljni z doseženimi rezultati in še enkrat naredili nekaj koristnega za naše zdravje, kot je bilo tudi geslo teka »tek za zdravje«.

Ob tej priložnosti bi še enkrat čestital vsem sodelujočim, še posebej pa članom na stopničkah, Maji, Leji in Roku. ČESTITAM!!!

Naslednji teden nas čaka »domači« tek v Domžalah, tek Prijateljstva in povezovanja….se vidimo tam….Jane - Aj Đejn