Domov | Aktualno | POLETNI ŠPORTNI VEČERI v ...

POLETNI ŠPORTNI VEČERI v ŠRC REKA

Športno društvo bo organiziralo in izvedlo poletne športne popoldneve in večere v ŠRC Reka. Naš cilj je, da bi se jih udeležilo čim več mladih po letih in po srcu. Za predšolske otroke imamo pripravljenih nekaj igral in mini nogometna gola. Za osnovnošolce, srednješolce, študente in ostale mlade po srcu bodo pripravljena igrišča za nogomet na travi, ulično košarko, odbojko na mivki, mini rokomet na ena vrata, miza za namizni tenis, balinišče ter igrišče za badminton. Lepo vabljeni tudi tisti, ki si želite samo krajših ali daljših sprehodov, ali pa si po napornem dnevu želite odpočiti v našem športnorekreacijskem centru Reka.

Vse aktivnosti bodo za udeležence brezplačne. Vadba bo usmerjena, kar pomeni, da športno društvo poskrbi za športne rekvizite in pripomočke ter pripravi igrišča. Če bo udeležencev na določenem igrišču več, kot je prostora, se bodo aktivnosti odvijale v obliki turnirjev. Za varnost otrok poskrbite sami. Udeležba je na lastno odgovornost. Poskrbljeno bo tudi za pijačo.

Kdaj bodo ti popoldnevi in večeri:

Avgust
Ponedeljek, 12. 8., torek, 13. 8. sreda, 14. 8., četrtek, 15. 8. 2013
Nedelja, 18. 8. 2013

V prihodnjih dneh bodo objavljeni naslednji termini športnih večerov ...

Pomladni in poletni športni večeri bodo trajali od 18.00 do 20.00 ure, nedeljski športni popoldnevi pa od 15. ure dalje. V primeru slabega vremena ali oddanega ŠRC Reka v najem tisti dan aktivnosti v ŠRC Reka odpadejo. Hvala za razumevanje.

Vidimo se v ponedeljek, 12. avgusta 2013, ob 18. uri v ŠRC Reka.

Lepo vabljeni na poletne športne večere in nedeljske športne popoldneve!