Domov | Aktualno | Mazilo iz drena (cornus mas)

Mazilo iz drena (cornus mas)

Drenovo mazilo (cornus mas) Janeza Javorskega je zdravilo za kožo. Pravimo mu tudi naravni boteks. Obnavlja bolne celice in žleze v koži, je zdravilo za bezgavke v koži, ki so tako majhne, da so podobne malim pikicam. V teh bezgavkah se proizvaja prolaktin, ki ga telo potrebuje za zaraščanje sleherne celice. Drenovo mazilo obnovi kožo. V 10 dnevih uporabe Mazila iz drena izginjajo gube na koži. Mazilo iz drena je zdravilo za vse kožne bolezni. Ko Mazilo iz drena namažemo na kožo in se v desetih minutah spoji z vrhnjico in jo tako zmehča, da se tudi gube zmanjšajo. Koža se obnovi in se stisne zato je čudovito napeta. Mazilo iz drena pustimo namazano čez noč in preko dneva. Koža, ki je namazana z Mazilom iz drena je boljše prekrvavljena in se vsaj desetkrat hitreje obnavlja. Mazilo iz drena lahko uporabljajo vse generacije. Še posebno je primerna za ljudi z luskavico in dermatitisom, ker se mehurčki v nekaj urah posušijo. Vse ostale bolezni so obvladljive v sedmih dneh od prvega nanosa. Mazilo iz drena nanešeno na obraz je pot do lepote, ki je kozmetična industrija še ni naredila. Z Mazilom iz drena, ki ga vtremo v kožo, se po štirih tednih izgled obraza pomladi za dvajset let.
Drena je izredno malo na območju Javorske energijske in učne poti, zato skrbimo, da ga uporabljamo več kot je naravna obnova skozi vsako leto.
Pri izdelavi Mazila iz drena so uporabljene sestavine iz EKO kmetije Pr Nejc. Izdelek je brez konzervansov in je ročno izdelan.