Domov | Aktualno | Skakalci SSK Lovci na ...

Skakalci SSK Lovci na daljave so uspešni

 DOMEN COF državni prvak v smučarskih skokih med dečki do 15let, Nik Knavu državni podprvak v NK za mladince do 18 let!!

 
V sredo 28.02.2018 je v Kranju na 55m skakalnici postal državni prvak v smučarskih skokih kategorije dečki do 15let. Domen je po dveh hudih poškodbah v zadnjih dveh letih, z vztrajnostjo in jekleno voljo izpolni enega od  svojh ciljev!
Isti dan je Nik Knaus, v Planici postal državni podprvak v nordijski kombinaciji za mladince do 18 let! Čestitke Domnu, Niku, trenerjem in vsem, ki pripomorete, da se lahko veselimo takšnih uspehov. 

Z regijskimi tekmami smo skoraj zaključili zimsko sezono, spet odlični rezultati najmlajših skakalcev v Mostecu. Edini ciciban Vid 7. mesto, pri deklicah do 10 let Klarisa 1. tekma - 1. zmaga po vsega desetih skokih na 20m skakalnici-bravo!!! Deklice do 11 let Petja Bricelj 3. mesto. Dečki do 10 let Lovro Mlinar 2., Domen Fečur 3., Brin Marolt 5., Nik Turk 6. in Jakob Mivšek 9. mesto. Dečka do 11 let sta skočila Svitna Spetič 4. in Tim Drmota na 10. mesto. 
 
Prav tako smo bili aktivni na tekmah, v Mostecu ki je gostil regijske tekme, na katerih smo dosegli naslednje rezultate. V Kategoriji dečkov do 13 let je Nik Gostiša Lah zasedel 2. mesto, Žiga Šabec 4. mesto, Kristijan Žerjal 7. mesto, Andraž Krašna 9. mesto, Enej Marolt 10. mesto, Jan Bricelj pa je pristal na 11. mestu. 
V kategoriji deklic do 12 let je Taja Košir skočila do 2. mesta.

V Planici pa je v soboto Domen Cof osvojil 9. mesto, Nik Knaus 21. mesto, Jernej Žnidaršič 11. mesto, Matej Likar 18. mesto, Tim Babnik 22. mesto.

ČESTITAMO!