Kontakt
ŽRD Litija
Ponoviška cesta 12
1270 Litija

M: 040 786 939
E: litija.zrd@gmail.com

Društvo je član:
Programe društva sofinancira:

OBČINA LITIJA

Sponzorji in donatorji:

   

 

  
   

Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Rokometne zabavne urice

Vse otroke, punce in fante od 1. do 9. razreda OŠ, konec avgusta, vabimo na  rokometne zabavne urice.
Predhodno rokometno znanje ni potrebno, saj bodo urice namenjene športnim igram, druženju in spoznavanju osnovnih gibanj pri rokometu.

Rokometni tabor 2020

Tako kot prejšnja leta smo se v tudi letos povezali z RD Herz Šmartno in skupaj organizirali rokometni tabor. Tabor je potekal v Pacugu od 29.6 do 3.7. Tabora se je udeležilo skupno 40 otrok, mladih rokometašic in rokometašev iz obeh klubov.

Uspeh ekip mlajših selekcij

Tudi za ekipe vseh mlajših selekcij se je letošnja sezona predčasno zaključila. V tej sezoni smo imeli poleg ekipe mini rokometa še pet ekip, ki so tekmovale v državnem prvenstvu pod okriljem Rokometne zveze Slovenije.  


Članska ekipa tudi v drugi sezoni v 1.A državni rokometni ligi

Letošnja rokometna sezona se je končala predčasno. Konec marca smo to soglasno določili vsi klub 1.A državne rokometne lige za ženske. Večini ekip je do konca prvega dela tekmovanja manjkala le ena tekma, zato je za končno razvrstitev obveljalo trenutno stanje na lestvici.  

Dve ekipi na novoletnem turnirju v Beogradu

Naše mlajše rokometašice so se med božično novoletnimi polčitnicami udeležile mednarodnega novoletnega rokometnega turnirja v Beogradu. Društvo sta zastopali 2 ekipi, starejše deklice (letnik 2005 in 2006) in mlajše deklice ( letnik 2007 in mlajše).