Iskalnik po dogodkih

Vrsta prireditve
Kultura
Šport
Turizem
Izobraževanje
Drugo

Občina

BREZPLAČNE PREDSTAVITVENE DELAVNICE MODERNEGA PLESA za 13 do 18 let stare

15. november 2024, ob 17.00 uri
Kraj dogodka: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28, 1234 Mengeš

BREZPLAČNE PREDSTAVITVENE DELAVNICE MODERNEGA PLESA po starostnih skupinah

Vabimo vas na brezplačne (predstavitvene) delavnice modernega plesa, ki jih bo vodila profesionalna plesalka in učiteljica plesa YoanA ILIEVA in sicer:

* petek 18.10. ob 17.00 za 7 do 12 let stare

Delavnica modernega plesa, ki bo vključevala raztezanje, koreografijo in različno gibanje telesa. Otroci potrebujejo nogavice, lahko pa so bosi, če hočejo. Delavnica bo trajala 45 min.

* petek, 15.11. ob 17.00 za 13 do 18 let stare
Delavnica modernega plesa, z raztezanjem in različnimi vrstami gibanja telesa ter koreografijo, pomešano z improvizacijo.

* petek, 29.11.2024 ob 17.00 za otroke 4 do 6 let

Delavnica modernega plesa za otroke, z raztezanjem in koreografijo in bo trajala 40-45 min. Za pouk potrebujejo samo nogavice, lahko pa so bosi, če jim je ljubše. To je vrsta plesa, pomešana z baletom, vendar spremenjena v bolj svoboden ples.

* petek, 13.12. ob 17.00 za odrasle, od 19 let dalje
Delavnica bo mešanica modernega in sodobnega plesa, z veliko različnimi metodami, kot sta delo na tleh in gibanju telesa. Potrebujete samo nogavice in svoboden um. Ta delavnica bo bolj usmerjena na raziskovanja, kako se lahko različni deli telesa premikajo in postanejo lepo gibanje. Naslov delavnice je Tukaj in zdaj.

Delavnice bo vodila Yoana ILIEVA: Yoana pleše od svojega 10. leta. V plesnem studiu Dune Dance Burgas v Bolgariji je plesala veliko plesnih stilov, kot so moderni, sodobni ples in hip hop.

Profesionalno je plesala za Dune Dance Company, Deja Vu Dance Studio v Sofiji ter z večino znanih pevcev v Bolgariji ter v mnogih predstavah. Osvojila je veliko prvih mest na mednarodnih in državnih tekmovanjih, delala pa je tudi kot učiteljica.

Prijave na povezavi: https://forms.office.com/r/GTFjMbsg5E



Organizator: AIA - Mladinski center Mengeš

Povezava na domačo stran: https://srce-me-povezuje.si/drustvo-aia

Copyright © 2009 - 2024, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.