Iskalnik po dogodkih

Vrsta prireditve
Kultura
Šport
Turizem
Izobraževanje
Drugo

Občina

»ZA VAS, PODJETNIKI«, BREZPLAČNE AKTIVNOSTI ZA DVIG PODJETNIŠKEGA ZNANJA

4. februar 2021, do 31. julij 2021
Kraj dogodka: Spletna predavanja

 

Znašli smo se v novi realnosti, kjer so podjetniško okolje dodobra prevetrile spremembe. Kako naprej? Čas je za nova znanja in dobra novica je ta, da smo partnerji v okviru operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« pripravili nov program »Za vas, podjetniki«, kjer lahko brezplačno pridobite nova znanja. Z novimi znanji boste lahko odprli nove priložnosti in lažje obvladovali spremembe v poslovnem okolju na področju načrtovanja, obvladovanja finančnih ciljev, sodobnega digitalnega marketinga ter podpornega okolja, ki je na voljo podjetnikom.

Kako naprej z razvojem vašega podjetja? Čas je za nova znanja:

  • 6 brezplačnih podjetniških zajtrkov z uspešnimi podjetniki
  • brezplačna podjetniška akademijia (16 ur)
  • podjetniški inkubator/mentoriranje s priznanimi podjetniki mentorji (6 mentoriranj na posameznika).

Projekt je uspešno kandidiral na Javnem pozivu za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« v letu 2018. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji v projektu so Cene Štupar, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in Društvo AIA - Mladinski center Mengeš. Projekt Za vas, podjetniki je nadgradnja prvega projekta Za vas! Z zagotavljanjem podpornih, strokovnih in izobraževalnih aktivnosti želimo s projektom zvišati podjetniško usposobljenost in kompetence udeležencev, vključenih v izobraževanje oz. mentorstvo. Projekt je prvenstveno namenjen spodbujanju podjetništva v urbanih naseljih LAS (Za mesto in vas), prebivalcem v občinah Domžale, Medvode, Komenda, Vodice, Mengeš in Trzin.

Prednostno bo podprl ženske in mlade iz urbanih naselij, nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje. S projektnimi aktivnostmi (podjetniški zajtrki, podjetniška akademija in podjetniški inkubator - mentoriranje) bodo posamezniki razvili podjetniške kompetence in sami dolgoročno ustvarjali pogoje za delo in ustvarjanje delovnih mest. Posledica tega bo zmanjšanje rasti brezposelnosti in pomanjkanja delovnih mest v urbanih naseljih LAS-a. Tako bomo z aktivnostmi zagotovili podporno podjetniško okolje za celovit in dolgoročen razvoj inovativnih podjetniških izzivov in priložnosti. Podprli bomo lokalne podjetniške iniciative z družbenim učinkom.

Preko brezplačnih spletnih zajtrkov (6 srečanj) boste podjetniki in podjetnice, vsako sredo v februarju in marcu, spoznali kolege iz podjetniških voda in njihove primere dobrih praks.

1. POSLOVNO NAČRTOVANJE JE KLJUČ DO NAJBOLJŠIH REZULTATOV – 10.2.2021
2. POSTAVITE TARČO NA TRG IN MERITE REZULTATE – 17.2.2021
3. UČINKOVITOST V PRODAJI – RAZLIČNA ORODJA – 3.3.2021
4. SOCIALNI MEDIJI IN NOVI TRENDI KOMUNICIRANJA – 10.3.2021
5. FINANČNI PRIJEMI ZA VSAKOGAR – 17.3.2020
6. VZVODI POSLOVNEGA OKOLJA ZA VAŠ USPEH – 24.3.2021

Udeležite se lahko tudi PODJETNIŠKE AKADEMIJE in PODJETNIŠKEGA INKUBATORJA - MENTORIRANJA, kjer boste pridobili dodatna znanja s strani izkušenih podjetnikov in mentorjev, ki se dnevno srečujejo s podjetniškimi izzivi in tako nadgradili svoje poslovanje.

Več info in prijave na: sanda.jerman@cene-stupar.si.

Več informacij o projektu.

Organizator: AIA - Mladinski center Mengeš

Povezava na domačo stran: https://srce-me-povezuje.si/drustvo-aia

Copyright © 2009 - 2021, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.