Domov | Koledar dogodkov | PSIHOLOŠKO SVETOVANJE v ...

PSIHOLOŠKO SVETOVANJE v kombinaciji z medicinsko hipnozo

10. september 2024, ob 16.00 uri
Kraj dogodka: MCM - AIA Slovenska c. 28 1234 Mengeš

Vabljeni na brezplačna psihološka svetovanja, v kombinaciji z medicinsko hipnozo.

Svetovanja so namenjena vsem, ki potrebujete podporo pri soočanju in spoprijemanju z življenjskimi izzivi, reševanju težav in doseganju ciljev. V kombinaciji s svetovanjem lahko po želji preizkusite tudi medicinsko hipnozo za krepitev samozavesti in samopodobe, sprostitev in premagovanje stresa. Preko svetovanj boste dobili podporo in pomoč pri razumevanju svojih misli, čustev in vedenja v kontekstu medosebnih odnosov.

Svetovanja bodo potekala enkrat tedensko, ob torkih popoldan. Izvajala jih bo psihologinja Nina Mrak. Več informacij dobite na IG profilu @sebesebi.

Prijave na: https://forms.office.com/r/2BZqgz8UQJ do zasedenosti mest. Število mest je omejeno.

Psihološka svetovalnica bo potekala v prostorih AIA - Mladinskega centra Mengeš, Slovenska c. 28, od 10.9.2024 dalje, ob torkih popoldan (med 16.00 in 20.00 uro). 1 svetovanje traja 40 minut. Pogoj za brezplačno psihološko svetovanje je članstvo v Društvu AIA - Mladinskega centra Mengeš (izpolnjena pristopna izjava) in poravnana članarina za tekoče leto, v višini 10 EUR, za starejše od 29 let pa poravnan priporočen prostovoljni prispevek, vsaj v višini zneska članarine.

Vljudno vabljeni.