Domov | Aktualno | Preživeli smo lep ...

Preživeli smo lep družinski dan v športnorekreacijskem centru Reka - 26. 10. 2014

 V športnem društvu Dolina posvečamo posebno pozornost družinam, družinski rekreaciji in s tem tudi otrokom. Že pred leti smo v sodelovanju z Zavodom za šport Planica za vse člane družine organizirali športne popoldneve in športne vikende v ŠRC Reka, kasneje tudi brez njihove podpore. Tako se nam je porodila ideja, da enkrat letno pripravimo dogodek, kjer bomo posebno pozornost namenili družinam. Zato smo tudi letos v ŠRC Reka povabili družine iz naše in litijske občine.

To prireditev običajno organiziramo prvi vikend v septembru, letos pa smo jo zaradi dežja prestavili za dober mesec. Kljub hladnemu vremenu se je prireditve udeležilo kar nekaj družin z otroki. Za otroke smo imeli postavljeni dve napihljivi igrali, tobogan in grad. Na ustvarjalnih delavnicah so otroci lahko izdelovali jesenske krožnike in zapestnice. Na športnih delavnicah so se igrali z žogami, premagovali poligon, izdelovali loke in puščice, s katerimi so nato ciljali tarče. Obiskovalci so se lahko okrepčali z obaro in posladkali s palačinkami. Med prireditvijo smo nekaj pozornosti namenili tudi štiridesetletnici društva. V svojem govoru nam je g. Anton Mele st. povedal nekaj o začetkih rekreacije na mestu, ki ga danes imenujemo športnorekreacijski center Reka. Za zaključek so otroci kostrevniške in jablaniške doline odigrali nogometno tekmo.
V imenu ŠD Dolina se zahvaljujemo vsem, ki ste podarili dobitke za srečelov, pomagali pri pripravi in izvedbi prireditve, ter vsem, ki ste po končani prireditvi pomagali pri pospravljanju. Že sedaj vas vabimo, da se udeležite naslednjega družinskega dne, ki ga bomo člani ŠD Dolina pripravili septembra 2015.
(POVEZAVA DO FOTOGRAFIJ: www.srce-me-povezuje.si/sddolina/index.php)
Za ŠD Dolina:
Tomaž Rozina