Iskalnik po dogodkih

Vrsta prireditve
Kultura
Šport
Turizem
Izobraževanje
Drugo

Občina

2. Dobrodelna akcija: Daj naprej... in podari sonce

12. november 2020, do 15. januar 2021
Kraj dogodka: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš

 

O DOBRODELNEM PROJEKTU v AIA

''Projekt Daj naprej in podari sonce'' že od leta 2013 sledi besedam dečka Trevorja iz filma Pay it forward: »Želim, da bi vsak naredil nekaj lepega za tri ljudi in da bi ti trije to vrnili naprej!«

Projekt ''Daj naprej in podari sonce'' je prva leta pomagal omogočati enake možnosti otrokom z motnjami v gibalnem razvoju. Sredstva smo zbirali za otroke, ki so za lažje in lepše življenje potrebovali dodatne fizioterapije. Vemo, da smo tako prispevali k marsikateremu dodatnemu nasmehu.

Projektu ''Daj naprej in podari sonce'' sta se v letu 2020 pridružili Blanka Tomšič in Sara Petrovčič iz Društva AIA – Mladinskega centra, ki bosta, poleg Mateje Kržin, v Mengšu srce projekta, v projektu pa sodeluje tudi Knjižnica Janeza Trdine Mengeš.

V naši prvi skupni akciji smo v AIA zbirali sredstva za otroke iz družin, ki so se zaradi ukrepov karantene znašli v neenakopravnem socialnem položaju. Zbrali smo 190 €, ki smo jih 14.10. nakazali ZPM Moste – Polje, s katerimi imamo dogovor, da zbrana sredstva namenijo otrokom, ki pomoč zares potrebujejo. Hvala vsem za sodelovanje! Začetek je, prepričani pa smo, da bomo v naslednjih projektih zbrali še več.

V novembru začenjamo z 2. akcijo, ki bo trajala do 15.1.2021. Ves zbrani denar, brez kakršnih koli odbitkov, bomo nakazali ZPM Moste – Polje, za humanitarni sklad za pomoč družinam. Na naš poslovni račun SI56 0230 1025 7971 272 nakažite prispevek (priporočeno 5 eur ali več), s pripisom »Daj naprej in podari sonce«, v zameno pa vam pošljemo ekološko vrečko z napisom, kot simbolično gesto dobrodelnosti. Stopimo skupaj in pomagajmo otrokom!Organizator: AIA - Mladinski center Mengeš

Povezava na domačo stran: srce-me-povezuje.si/drustvo-aia

Copyright © 2009 - 2021, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.