Domov | Aktualno | Stičišče mladih in ...

Stičišče mladih in zaposlovalcev v lokalnem okolju

Društvo AIA – Mladinski center Mengeš sodeluje v projektu RAY: Rural Active Youth Job Portal (št. projekta: 2018-BG01-KA205-048238), ki ga sofinancira Erasmus+, skupaj s partnerji iz Bolgarije (Vyara Foundation), Italije (CESIE) in Portugalske (Agrupamento de Escolas de Silves). Projekt se bo izvajal v obdobju 2018-2020.

Cilj projekta je uporabniku prijazen in učinkovit portal za iskanje zaposlitve v lokalnem okolju, ki bo nudil tudi spletno karierno usposabljanje, zbližanje lokalnih delodajalcev in mladih iskalcev zaposlitve ter brezplačno podporo mladim podjetnikom in ostalim pri iskanju ustreznih delavcev.

20. in 21. maja bomo v Mengšu gostili 2. mednarodni sestanek, na katerem se bomo pogovarjali o pripravi petdnevnega mednarodnega dogodka v Mengšu, ki se ga bo udeležilo 17 mladih med 19. in 30. letom iz 4. držav (Bolgarije, Portugalske, Italije Slovenije) in 4 mladinski delavci. Določene delavnice in dogodki bodo odprti za vse zainteresirane, mlade, odločevalce in organizacije, ki delujejo na področju zaposlovanja.

21. maja bo ob 15:30 v Mladinskem centru Mengeš javna predstavitev projekta, ki ga bo predstavila Caroline Dickinson, predstavnica Cesie iz Italije. Vljudno vabljeni!
Za več informacij: http://www.srce-me-povezuje.si/drustvo aia/index.php?lng=sl&t=aktualno&id=16613