Domov | Koledar dogodkov | NE ZAMUDITE BREZPLAČNE ...

NE ZAMUDITE BREZPLAČNE PODJETNIŠKE AKADEMIJE – »ZA VAS, PODJETNIKI«

6. april 2021
Kraj dogodka: Spletne delavniceKako naprej z razvojem vašega podjetja? Čas je za nova znanja!

Med 6. in 22. aprilom 2021 se bo odvilo 8 poglobljenih podjetniških delavnic, kjer boste lahko nadgradili svoje podjetniško znanje na različnih področjih. Potegovali se boste lahko za brezplačno mentoriranje, kjer boste skupaj s priznanimi mentorji razrešili vaše podjetniške izzive.


PODJETNIŠKA AKADEMIJA ZA VAS PODJETNIKI


KDAJ: delavnice potekale vedno ob isti uri in sicer med 9.00 in 11.00 uro.

KJE: spletna platforma ZOOM (dan pred delavnico boste prejeli povezavo).Podjetniška akademija je namenjena podjetnicam in podjetnikom, ter samostojnim podjetnikom, ki se srečujejo s konkretnimi izzivi in želijo nadgraditi svoje podjetniške kompetence.

Projekt je prvenstveno namenjen vzpodbujanju podjetništva v urbanih naseljih LAS (Za mesto in vas) prebivalcem v občinah Domžale, Medvode, Komenda, Vodice Mengeš in Trzin.

Aktivnosti so brezplačne, obvezna predhodna prijava na: https://forms.office.com/r/QT6fYpRTLJ

PRIJAVA NA AKADEMIJO

V kolikor imate vprašanja o vključitvi v akademijo, se lahko obrnete na Sando Jerman, sanda.jerman@cene-stupar.si ali 030 640 262.

Projekt bo prednostno podprl ženske in mlade iz urbanih naselij ter nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje.

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas; Za več informacij obiščite spletni mesti Strukturnih skladov: www.eu-skladi.si ter spletno stran LAS Za mesto in vas: www.las-mestoinvas.si