Domov | Aktualno | Delavnica "Se da danes ...

Delavnica "Se da danes (pre)živeti brez stresa?"


V torek, 16. novembra 2021 vabimo na delavnico "SE DA DANES (PRE)ŽIVETI BREZ STRESA?", kjer bomo spoznali različne načine, kako se v današnjem času zoperstaviti stresu, ga zmanjšati in poskrbeti za svoje dobro počutje.

Delavnica je namenjena vsem, ki se v današnjem času srečujete z osebnimi ali delovnimi preizkušnjami, ki vam povzročajo skrbi in vas spravljajo v stres.

Ker stres zelo vpliva na naše psihično in fizično počutje, je zelo pomembno, da poznamo različne tehnike in načine, kako poskrbimo zase in s tem za svoje zdravje.

Delavnica bo interaktivna, zaradi trenutnih razmer bo potekala online. Za sodelovanje je potreben kos papirja in svinčnik, kos dobre volje in lonček pripravljenosti naučiti se kaj novega.

Vse ostalo boste izvedeli na delavnici. Na delavnici bo svoje znanje in izkušnje z vami delila Lilijana Mandelj, kadrovica, mediatorka, trenerka, Theta in NLP praktik.

Delavnica se bo pričela ob 19.00 uri, trajala bo cca do 20.30 ure, nadalje vam bo izvajalka še na voljo za individualna vprašanja.

Prijava poteka preko prijavnega obrazca, link za udeležbo boste prejeli na elektronski naslov najkasneje dve uri pred dogodkom.

Za dodatna vprašanja ali telefonske prijave lahko pokličete na 030 285 823 Barbara.