Kontakt
ŠPORTNO DRUŠTVO ŠMARTNO TACEN
ROCENSKA ULICA 4
1211 Ljubljana Šmartno

M: 041 360 156
(Peter ZAJC, predsednik ŠD Šmartno Tacen)
E: sport.zajc@gmail.com

Delovanje organizacije podpirajo:


Koledar dogodkov
27. maj 2017, ob 11.00 uri

TENI NA FESTIVALU NA GAJU

Na Gaju 2, 1000 Ljubljana
Teni se bo družil, zabaval, telovadil, igral, plesal... na Festivalu na Gaju. Pripravljene ima športne izzive in za uspešne - tudi nagrade. Poišči ga!

KDO JE TENI?

TENI je prijatelj Športnega društva Šmartno-Tacen. Za nekoga, to je skrivnost, je simpatija... Deli igrivost. Rad ima otroke, male in velike, mlajše in starejše. Vedno je nasmejan. Rad se fotografira, spreten je z nogami in radodaren z rokami. Ko ga zagledaš, pristopi k njemu. Podaril ti bo...

TENIS ZA ZAČETNIKE

V Športnem društvu Šmartno-Tacen je mesec marec mesec, ko se pokažemo na zunanjem športnem igrišču Gimnazije Šentvid in pomežiknemo soncu. Odpiramo dodatne termine za vključevanje otrok, ki so željni gibanja, igrivosti, pa tudi učenja. Naša posebnost je v tem, da ne učimo le teniških udarcev in teniške igre, pač pa aktivnost osmišljamo v interakciji do najrazličnejših športno-gibalnih izzivov uporabnih za kakovostno življenje. Zaprte skupine oblikujemo glede na starost in željo otrok, pričakovanja staršev ter zmožnost oziroma predhodno znanje vključenega otroka. Dodatne informacije: Peter (041-360-156)

Nova spletna stran

S pomočjo Regionalnega stičišča NVO Srca Slovenije smo postavili spletno stran društva. Na njej boste našli informacije o nas in aktualne objave o dogodkih, ki jih društvo pripravlja. Vabimo vas, da si jo ogledate in jo obiskujete tudi v prihodnje.