Domov | Fotogalerija | ZIMOVANJE - RATEČE

ZIMOVANJE - RATEČE

Zimovanje v Ratečah so nam omogočili: Predstavnika Petrola, g. Nenad Pevulja in g. Andrej Medved, sta društvu izročila donacijo v višini 1.600 evrov, ki so jo na pobudo g. Nenada Pevulje, poslovodje servisa v Domžalah 1, namenili Petrolovi bencinski servisi Domžale 1 (Nenad Pevulja), Trzin (Dean Malkoč), Voklo 1 Šenčur (Anja Mandelj), Primskovo Kranj (Simon Čebul), Kranj vzhod in Kranj zahod (Gašper Golob), Rudnik 1 (Slavka Tomplak) in Rakovnik Ljubljana (Matija Avšič). Sredstva so bila porabljena za izvedbo zimskega tabora, ki je namenjeno osamoosvajanju in ohranjanju psihofizičnega zdravja članov društva, oseb z motnjami v duševnem razvoju.


Petek 8. marec 2019 -
Po zajtrku smo se odpravili na Belopeška jezera, kjer smo uživali in se naužili sonca. ob vrnitvi smo si privoščili kosilo, malo počili spili kavico in se odpravili proti domu, istočasno pa si obljubili, da se naslednjič zopet vidimo!!!

Četrtek 7. marec 2019 - 
Dež nam nagaja - to si samo on misli ... mi imamo se "fajn" ves čas se dogaja, smo veseli, družba je the best!!! T'pravo kosilo smo danes naredile slastno je bilo, smo potrebovali počitek po njemu Kdaj gremo zopet??????                        
SEDAJ PA SE ZAČNEJO TALENTI, prosimo za malo miru!
Talenti so uspeli,  Nekaj dogodivščin iz TALENTOV danes peli in plesali so nam veseli ventilčki, ansambel blagor gluhim ... in plesna skupina leseni udi.
Moški del je dekletom zaželel vesel 8. marec in žur do jutranjih ur se je uradno začel!!!

Sreda 6. marec 2019 -
10 (+3) zagnanih planincev se nas je odpravilo v Tamar. ves čas je nas spremljal sneg, sonce in prečudovito vreme (sonce). ostali smo se sprehodili po Jasni in okolici. Sprehodili noge, napolnili baterije in dušo.


Torek 5. marec 2019 -
Dopoldan smo se z avtobusom odpeljali do Kranjske Gore, se sprehodili po mestu, obiskali Kekca in se peš vrnili mimo Podkorna, kjer smo si ogledali kako napredujejo dela pri organizaciji pokala Vitranc. po kosilu smo se našemili in se sprehodili po Ratečah do mejnega prehoda, kjer smo si privoščili osvežitev. Ob vrnitvi smo si pa za večerjo privoščili žar. Večerja je bila super!!!


Ponedeljek 4. marec 2019
- Dopoldan smo se odpravili proti Planici. Mesto kjer naj bi se sankali je bilo preveč ledeno in smo se odpravili do Planice, kjer so najpogumnejši "zajahali" sanke in se spuščali. Ostali smo si ogledali kako potekajo dela na velikanki, se poslikali in se počasi vrnili v Rateče. Dokazili smo, da vsi zmoremo, da bomo lahko premagovali vse zadane poti v okolici ...
Popoldan smo šli na daljši sprehod, kjer smo se naužili svežega zraka, nasmejali ... na koncu nam je dež malo pospešil korak pri vrnitvi, kjer smo pred in po večerji uživali v druženju, igrah, predvsem pa v obilici smeha in izkazovanju pestre domišljije - mi imamo se fajn!

Nedelja 3. marec 2019 - smo prišli v Rateče, se spoznali, se dogovorili kaj bomo počeli naslednjih pet dni. Razporedili dežurstva, naredili jedilnik ... Do večerje si krajšamo čas z družabnimi igrami, pogovori ... Začelo se je dobro in imamo se "fajn". Da ne pozabimo vam povedat, pri nas je sneg in se že veselimo jutrišnjega sankanja, smučanja ...


|< <<  1 2 3 4 5 6  >> >|