Domov | Aktualno | Krompirjeve počitnice

Krompirjeve počitnice

 Društvo prijateljev mladine Trbovlje je uspešno zaključilo jesenske počitnice, ki se jih je udeležilo več kot 40 otrok. Med raznolikimi dejavnostmi so otroci ustvarjali okraske za noč čarovnic, sodelovali na likovni delavnici z Lili iz Ars Vizije ter se razvedrili na igrišču Partizan. Poseben zaključek je bil v obliki jesenske zabave s kvizom, glasbo in prigrizki.

Z veseljem sporočamo, da smo zaključili uspešne krompirjeve počitnice, polne smeha, ustvarjalnosti in nepozabnih doživetij. Več kot 40 otrok se je pridružilo našemu programu, ki je bil poln dogodivščin in zabave.

Prvi dan naših počitnic smo prostor preoblikovali v čaroben ambient noči čarovnic. Skupaj smo izdelali čudovite okraske iz papirja, ki so obogatili naše ustvarjalne veščine in nas popeljali v praznovanje te čarobne noči.

Drugi dan smo gostili Lili iz Ars Vizije, ki je z otroki izvedla likovno delavnico. Otroci so se spoznali s temeljnimi likovnimi tehnikami in se preizkusili v ustvarjanju lastnih umetniških mojstrovin. Prav tako smo obiskali igrišče Partizan, kjer smo se razgibali in sprostili ob igri na prostem.

Zadnji dan smo se odločili zaključiti naše jesenske počitnice s pravo jesensko obarvano zabavo. Ob glasbi in prigrizkih smo se družili in zabavali. Višek tega dne je bil tudi jesensko obarvan kviz, ki je izzval otroške možgane in nasmejal vse udeležence.

Hvala vsem, ki ste se pridružili našemu programu, ter staršem in prostovoljcem, ki so omogočili, da so bile te jesenske počitnice nepozabne. Veselimo se prihajajočih dogodkov in vas vabimo, da ostanete povezani z nami za prihodnje dejavnosti in prireditve.

Lep jesenski pozdrav,

Društvo prijateljev mladine Trbovlje