Domov | Zgodilo se je

Zgodilo se je

Območno srečanje pevcev in godcev

V galeriji OŠ Šentrupert se je v organizaciji JSKD OI Trebnje odvilo srečanje pevcev ljudskih pesmi in godcev ljudskih viž območnih izpostav JSKD Krško, Sevnica in Trebnje.

Koncert pod kozolci

V Deželi kozolcev v Šentrupertu smo Ragle in naši otroci pripravili pravljičen večer, ki se je odvil 16. junija 2018 v okviru projekta Poletna muzejska noč.

Prenovljena Jurjeva domačija

18. avgusta 2018 so na Občinah odprli prenovljeno Jurjevo domačijo. Na dogodku smo zapele tudi Ragle. 

Pevci nam pojejo, godci pa godejo 2018

15. septembra smo Ragle sodelovale na Regijskem srečanju pevcev ljudskih pesmi in godcev ljudskih viž Dolenjske, Bele krajine in Posavja, ki ga je pripravila območna izpostava JSKD Krško v večnamenski dvorani v Dolenji vasi pri Krškem.

Fantje po polj' gredo

V soboto, 13. oktobra 2018, smo v Kulturnem domu Račna pele na 21. srečanju ljudskih pevcev in godcev, ki so ga pripravili pevci Zarja iz Račne.

Zajuckaj in zapoj

19. oktobra 2018 smo prepevali v atriju Glasbenonarodopisnega inštituta v Ljubljani na koncertu z naslovom Ura je dvanajst odbila.

Državno srečanje pevcev ljudskih pesmi in godcev ljudskih viž

V dvorani sv. Frančiška Asiškega v Kopru se je 10. novembra 2018 ob 20. uri odvilo državno srečanje pevcev ljudskih pesmi in godcev ljudskih viž..

Lepo mi poje, popoldne s slovensko ljudsko pesmijo

16. decembra 2018 smo Ragle v Kulturnem domu v Trebnjem pripravile letni koncert za naslovom Lepo mi poje. Pele smo pesmi o zvonovih, pesem iz zvonov pa so privabili mladi pritrkovalci iz Kopanja pri Grosupljem.

Božični koncert v Trebnjem

25. decembra 2018 smo Ragle pele na božičnem koncertu v trebanjski cerkvi, ki ga vsako leto organizira KD Trebnje.