Kontakt

Društvo kreativnih dejavnosti Enkraten teater
Ribče 49a
1281 Kresnice
E: enkraten.teater@gmail.com


Naše programe sofinancirajo:

OBČINA LITIJA


Smo člani:Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Srečno 2024

 

Predavanje Uporaba zdravilnih zelišč v domači lekarniV torek, 28. 11. 2023, ob 17. uri bo preko spleta potekalo predavanje, ki ga bo izvedla Vlaste Mlakar avtorice knjige Rastlina je sveta od korenin do cveta. 

Menjava igrač na Festivalu skupnosti 2023Prinesite igrače s katerimi se vaši otroci ne igrajo več, so jih prerasli ali naveličali in jih brezplačno zamenjajte za enako število drugih igrač, ki jih bodo razveseljevale v prihodnje. Menjava igrač bo potekala v okviru Festivala skupnosti v soboto, 10. 6. 2023 od 9. do 13. ure pred mestnim muzejem v Litiji. Vabljeni! 

Vse sadike našle nove lastnikeV Društvu Enkraten teater smo v maju 2023 ponovno izvedli menjavo sadik in semen, kjer se je družilo nekaj več kot 30 ljubiteljev vrtičkanja in lastne pridelave hrane. Dogodek organiziramo, ker so nam te teme pomembne in želimo ozaveščati o pomenu lastne pridelave in predelave hrane, ki pomembno prispeva k zdravi, lokalni prehranski samooskrbi. Predvsem pa se radi družimo in željni novih znanj radi prisluhnemo modrostim za uspešen pridelek.

Menjava sadik in semen 2023

 
Vabljeni na menjavo sadik in semen v ponedeljek, 15. maja 2023 ob 17. uri v Krajevni dom Ribče (Ribče 14).