Kontakt

Društvo kreativnih dejavnosti Enkraten teater
Ribče 49a
1281 Kresnice
E: enkraten.teater@gmail.com


Naše programe sofinancirajo:

OBČINA LITIJA


Smo člani:Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Menjava igrač 2022Se tudi vi utapljate v igračah ampak otroci si pa še vedno želijo novih? Zdaj je prilika, da pobrskate med igračami in tiste, ki niso več aktualne prinesete v petek, 24. 6. 2022 na Festival skupnosti med 15. in 20. uro pred Mestni muzej Litija in jih zamenjate za druge. 

Menjava sadik in semen


Na menjavi bomo menjali svoje sadike vrtnin, začimb in okrasnih rastlin ter njihova semena. Dobrodošla tudi rabljena oprema, kot so vrtnarsko orodje, okrasni lončki, vrtnarske knjige, recepti in izkušnje iz prakse. Možnost nakupa ekoloških sadik in semen Amarant.

Patagonija - potopisno predavanje
Petek, 22. februar 2019, ob 18.00, Krajevni dom Ribče (Ribče 14).


Tokrat vam bomo skušali približati nepredvidljivo, privlačno, barvito in neizprosno Patagonijo. Zgodbo, ki spremlja predstavljene fotografije, pa bosta predstavili Metka Križič in Jasmina Zajc.

Vstop je prost.

Vljudno vabljeni!

Dogodek organizira Društvo Enkraten teater v sodelovanju s KS Ribče.

Potopisno predavanje Nikaragva in Kostarika in razstava fotografij različnih kotičkov svetaPridružite se nam v nedeljo, 17. decembra 2017, ob 16.00 v Krajevnem domu Ribče.

Na potopisnem predavanju boste spoznali divjo Nikaragvo in pisano Kostariko, fotografije flore in favne Centralne Amerike pa bosta z osebnimi vtisi dopolnili Jasmina Zajc in Katarina Lah.

Fotografije bodo razstavile: Mirta Zajc - Portugalska, Jasmina Zajc – Peru, Nina Šubic – Maroko, Klara Kržišnik – Islandija.

Vstop je prost. Vljudno vabljeni!

Zaradi lažje organizacije prosimo, da svojo prisotnost do 15.12.2017 sporočite na mail enkraten.teater@gmail.com.

Dogodek organizira Društvo Enkraten teater v sodelovanju s KS Ribče.

Menjava igrač

 

Imajo tudi vaši otroci igrače, ki so jih prerasli ali pa so se jih preprosto naveličali?

Vabljeni na menjavo igrač, ki bo potekala v soboto, 17. 6. 2017, od 9.00 do 13.00 ure pred Mestnim muzejem Litija v okviru Festivala skupnosti.

Z otrokom prinesite igrače s katerimi se nihče več ne igra in jih brezplačno zamenjajte za enako število drugih igrač, ki ga bodo razveseljevale v prihodnje.

Prinesete lahko igrače, igre ali igralne pripomočke. Igrače ne smejo biti poškodovanje, tako da bi bile nevarne za igro ali neuporabne. Lahko pa so obrabljene, kar je le znak, da so se otroci radi igrali z njimi.

Namen menjave je spodbujanje souporabe, zmanjševanje potrošnje in odgovoren odnos do okolja. Z menjavo igrač otroku podarimo nekaj novega brez kupovanja novih stvari in povečevanja odpadkov, saj bi igrače, ki jih ne uporablja več, slej kot prej romale na smetišče, tako pa bodo v veselje nekomu drugemu.

Več kot nas bo sodelovalo pri menjavi, bolj bo pestra izbira, zato povabi tudi druge. Se vidimo :-)