Kontakt
BALINARSKO ŠPORTNO DRUŠTVO LOGATEC
Tovarniška 32a
1370 Logatec

telefon:  030435924
e-pošta: bsdlogatec@gmail.com

Zastopnik društva: Jelka L.Kožman
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

12.krog 1.državne lige zahod

V soboto 9. junija je ekipa Logatca, ki nastopa v 1.državni ligi gostovala pri ekipi Jadran Izola. Kljub vsemu, da mesto na lestvici kaže, da je lahek nasprotnik, se je pokazalo, da se je bilo treba zboriti za rezultat, saj je ekipa zmagala z 13:9 in se utrdila v  zgornjem delu lestvice.
V tej sezoni jih še čakajo 2.tekmi in sicer 16.6.2018 ob 16.00 uri doma z orlek OROMET Pivka in naslednji teden gostujejo pri Jadranu-Hrpelje.

11.krog 1.državne lige zahod

V desetem krogu je v Logatcu gostovala ekipa favorizirane ekipe ilirske Bistrice. tekma se je končala z rezultatom 12:10 v korist Logatca.Omeniti velja, da je potekala brez sodnikov in izjemno fer.
Ves čas se ni vedelo kdo bo zmagovalec, na koncu opa je odločila koncentracija.
Pohvala vsem fantom za borbeno in srčno igro.

Tekmovanja društva

 Naše društvo tekmuje tudi v drugih tekmovanjih, od vsega začetka igrajo različno sestavkljene ekipe v medobčinski ligi, notranjski balinarski ligi v moški in ženski konkurenci, kar pomeni , da smo kar aktivno društvo.
udeležujemo se tudi državnih prvenstev tako v moški kot ženski konkurenci.

Tekme 1.ekipe, ki tekmuje v 1.državni ligi zahod

 V spomladanskrm delu, če lahko tako rečemo je ekipa Logatca nastopala dokaj uspešno in trenutno zaseda 4.mesto, kar je pomembno saj se bo spremenila sestava lig.
2.del sezone se je pričel 5.maja. Pri nas je gostovala ekipa Jadran Hrpelje.Ekipa Logatca je suvereno nastopala in jo premagala z rezultatom 20:2.naslednjo tekmo je pri nas gostovaal ekipa Marjetice iz Kopra, odigrali so jo v Postojni in ekipa Logatca jo je izgubila z 12:10.
Ekipa Logatec je v naslednjem kolu odšla na gostovanje k Planini iz Ajdovščine in nesrečno izgubila z 12:10. naslednjo tekmo so igrali doma z prvouvrščeno ekipo Košane, tekma je bila zanimiva in napeta, na koncu se je končala z rezultatom 11:11. 

Naši treningi

Naše ekipe pridno trenirajo, kajti imamo napet konec tedna.Notranjska liga pričenja v petek , 4.maja, vendar kaže, da bo tekma prestavljena, ker se obeta dež.
Za ekipo v državni ligi , pa vemo, da bo skoraj 90% v nedeljo 6.5.2018 ob 10.uri.
Vabljeni ljubitelji balinanja in ostali.