Kontakt
BALINARSKO ŠPORTNO DRUŠTVO LOGATEC
Tovarniška 32a
1370 Logatec

telefon:  030435924
e-pošta: bsdlogatec@gmail.com

Zastopnik društva: Jelka L.Kožman
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Notranjsko prvenstvo člani igra v krog

V sredo 20 junija je bilo prvenstvo Notranjske v igri v krog. nastopilo je 6 tekmovalcev.
Na koncu je zmagal Slavko Petrovič, drugi je bil Albert Treven, oba sta se uvrstila za naslednje leto na državno prvenstvo.tretji Je bil Kandare Erik ( Cerkniško jezero ), četrti Milan Treven ( Logatec), peti Kandare Damjan ( Cerkniško jezero ), šesti Zdravko Godnjavec ( Logatec ).
Podrobnejši rezultati na forumu BZS -OBZ Notranjska.

13.krog 1.državne lige zahod

V 13.krogu je ekipa logatca gostovala na Hrpeljah pri Jadranu. Tekma je bila ves čas zanimiva, saj so igrišča v Hrpeljah zelo zahtevna.Prvi del se je končal z 4:4, Logatec je v nadaljevanju dobil tehnične discipline 4:2- zgubili hitrostno zbijanje.V zadnjem delu tekme pa je je bilo vse do zadnjih krogel neodločeno kdo bo zmagovalec. Na koncu je več sreče imela domača ekipa in slavila 12:10 v skupnem rezultatu.

ČESTITKE pa za osvojeno 3.mesto v končnem šeštevku.

12.krog 1.državne lige zahod

V soboto 9. junija je ekipa Logatca, ki nastopa v 1.državni ligi gostovala pri ekipi Jadran Izola. Kljub vsemu, da mesto na lestvici kaže, da je lahek nasprotnik, se je pokazalo, da se je bilo treba zboriti za rezultat, saj je ekipa zmagala z 13:9 in se utrdila v  zgornjem delu lestvice.
V tej sezoni jih še čakajo 2.tekmi in sicer 16.6.2018 ob 16.00 uri doma z orlek OROMET Pivka in naslednji teden gostujejo pri Jadranu-Hrpelje.

11.krog 1.državne lige zahod

V desetem krogu je v Logatcu gostovala ekipa favorizirane ekipe ilirske Bistrice. tekma se je končala z rezultatom 12:10 v korist Logatca.Omeniti velja, da je potekala brez sodnikov in izjemno fer.
Ves čas se ni vedelo kdo bo zmagovalec, na koncu opa je odločila koncentracija.
Pohvala vsem fantom za borbeno in srčno igro.

Tekmovanja društva

 Naše društvo tekmuje tudi v drugih tekmovanjih, od vsega začetka igrajo različno sestavkljene ekipe v medobčinski ligi, notranjski balinarski ligi v moški in ženski konkurenci, kar pomeni , da smo kar aktivno društvo.
udeležujemo se tudi državnih prvenstev tako v moški kot ženski konkurenci.