Kontakt
Tamburaški orkester Šmartno
Facebook
YouTube
tamburasi.smartno@gmail.com

Manca Murn (predsednica društva)
M: 068 621 589
E: manci.murn10@gmail.com

Štefan Vidic (umetniški vodja)
M: 040 219 788
E: esancar3@gmail.com
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Snemanje oddaje Dobro jutro na gradu Bogenšperk

 V torek, 18. aprila, je med 7:00 in 10:00 uro potekalo v živo prenašanje oddaje Dobro jutro na programu SLO1. Med 9:00 in 10:00 uro smo se v vklopu predstavili tudi tamburaši, z nami pa so plesali folklorniki domače folklorne skupine Javorje.
Posnetek si lahko ogledate na povezavi: 365.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174951410
SLIKE

Obisk varovancev DSO

V petek, 20. 1. 2023, smo se tamburaši odpravili v Dom starejših občanov Grosuplje in jim polepšali večer s koncertom ljudskih, božičnih in ponarodelih skladb. Starejši so nas zelo lepo sprejeli, ob našem igranju z navdušenjem peli in nas na koncu pogreli s toplim aplavzom in lepimi besedami.
V soboto, 21. 1., pa smo se odpravili v bližnji Dom starejših občanov Tisje v Šmartnem pri Litiji, kjer nas že dobro poznajo. Poleg igranja in petja so varovanci na koncu celo zaplesali.
Z lepimi vtisi smo zakorakali v novo leto glasbenih spominov.
Slike

Božični koncert v Radovljici

V nedeljo, 18. decembra ob 18. uri, smo pripravili božični koncert v čudovitem cerkvenem ambientu v Radovljici. Gostil nas je tamburašem dobro znani župnik Andrej Župan, prijazni Radovljičani pa so nas toplo ogrevali s svojimi aplavzi in pohvalami.
Še se vrnemo!
Slike

Prvi nastop tamburašev začetnikov

 V petek, 16. decembra ob 17. uri, smo s tamburaši začetniki pripravili interni nastop za starše.

LATINO MARTINI 13

V soboto, 19. novembra, se je že v zgodnjih dopoldanskih urah dvorana Pungrt pripravljala na tamburašem pomemben dogodek. Priprava scene, stolov za obiskovalce, odrska scena za nastopajoče, zaščitni znak vseh Latino Martinijev - koktajl bar, letos pa je bila novost še razstava slik zadnjih 130 let ob vhodu v dvorano. Popoldan je potekala tonska vaja in zadnje priprave na koncert, potem pa samo še potrpežljivo čakanje na goste.
Ob 19:00 so nastopajoči zavzeli oder in za obiskovalce pripravili raznovrsten glasbeni program. Kot solisti so se jim na odru pridružili: Žiga Rappl, Evgen Malis, Urška Strnad in Darko Vidic, ki je poskrbel še za humorno obarvane točke. Za vezni tekst je poskrbel Luka Bregar, povezovalec je bil Boštjan Polutnik, slavnostni govornik pa Damir Zajec.
Zadovoljni nastopajoči in obiskovalci so se podružili na pogostitvi po koncertu in odpravili domov z lepimi spomini na še en tradicionalni tamburaški dogodek.
SLIKE