Kontakt
Šmarski tamburaši

Aleksandra Bratun (predsednica društva)
Vnajnarje 2
1000 Ljubljana
M: 040 804 018
E: bratun.aleksandra1@gmail.com

Štefan Vidic (umetniški vodja)
Valvazorjeva ulica 24
1275 Šmartno pri Litiji
M: 040 219 788
E: esancar3@gmail.com
Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Tamburaški koncert Latino Martini 9

Šmarski tamburaši so v soboto, 18. novembra ob 19. uri, izvedli deveti koncert Latino Martini. Dogodek je potekal v Športni dvorani Pungrt, Šmartno.
Večer so popestrile znane melodije slovenskih ustvarjalcev, svetovno znane rock skladbe, čutni zvoki filmske zvrsti in pop-funk zabava, latino ritmi ter stari hiti, ki vedno obudijo pestre spomine.
Sodelovali so: vokalistka Anika Zupančič, na klavirju Nina Baš, tolkalista Oto Medvešek in Domen Malis, klarinetist Žan Vlašič ter vokalista Gal Mavretič in Matevž Vidic.
VSTOP je bil prePROST.

Letni koncert 2017

Orkester, pod vodstvom dirigenta Štefana Vidica, je v soboto, 1. aprila, izvedel letni koncert. Večer tamburaških melodij je potekal v Kulturnem domu Šmartno. V prvem delu smo zaigrali skladbe, s katerimi smo marca 2017 na tekmovanju v Ajdovščini dosegli zlato priznanje, v drugem delu koncerta pa smo predstavili razne znane melodije, ob katerih so poslušalci tudi zapeli.

KONCERT LATINO MARTINI 8

Mladinska skupina Tamburaškega orkestra Šmartno je 26. novembra izvedla tradicionalni, že osmi koncert LATINO MARTINI. Vse skladbe so izvedli skupaj z gosti, Petrovimi tamburaši iz Šempetra. Na koncertu so sodelovali solisti: Klara Veteršek, Matevž in Darko Vidic, Nina Baš in Domen Malis. Program je povezoval stand up komik Aleš Novak.

Tamburaški letni koncert, Šmartno, 2016

Tamburaški orkester Šmartno je z domačim MPZ Cum anima predstavil vrsto znanih melodij.

Šmarski tamburaši med najboljšimi v Sloveniji

V soboto, 16. aprila 2016, smo se šmarski tamburaši udeležili  36. srečanja tamburašev in mandolinistov Slovenije. V gledališki in koncertni dvorani Lendava so se zbrali najboljši tamburaški sestavi iz vse Slovenije. Člani Tamburaškega orkestra Šmartno pod vodstvom dirigenta Štefana Vidica smo osvojili zlato priznanje in s tem dokazali, da ohranjamo kakovost orkestra na nivoju, ki smo ga dosegali tudi v letih, ko je orkester vodila Helena Vidic. Na tekmovanju smo zaigrali Plesno uverturo Črta Sojarja Voglarja, Tenzijo Mateja Kastelica in Trn v peti Helene Vidic.