Domov | Aktualno | Velikonočne dobrote

Velikonočne dobrote

Velikonočne jedi imajo pomembno mesto med velikonočnimi prazniki. Poleg šunke, pirhov, hrena in potice si teh praznikov že skoraj ne znamo predstavljati. Kako potico, to slovensko narodno jed, res dobro izdelati se boste lahko naučili na tečaju, ki ga bomo pripravile polšniške gospodinje ter vam tako prenesle znanje, ki smo ga skozi leta pridobile na tem področju.

Na tečaju vam bomo pokazali, kako se izdelajo: orehova, kokosova in pehtranova potica, pletenice in velikonočni ptički.

Delavnico bodo vodile Nada Kokalj, Ivanka Primc, Tatjana Vozel in Marinka Bevc. Potekala bo v torek, 15. 4. 2014 od 16.00 do 20.00 ure, v Gostilni Pustov mlin.

Tečaj je namenjen prenosu kulinaričnega znanja med generacijami in je za članice obeh društev brezplačen, aktivnosti sofinancira LAS Srce Slovenije.

Za več informacij in prijavo pokličite Marinko Bevc na telefonsko številko 031 285 321. Prijave zbiramo do zasedenosti mest.

Vljudno vabljeni!
 
Vabilo pdf.