Domov | Zgodilo se je

Zgodilo se je

18.KMEČKI DAN DRUŠTVA PODEŽELSKIH ŽENA IN DEKLET POLŠNIK

Naša  tradicionalna prireditev  KMEČKI DAN je bila v soboto, 21. julija  2018 na kmetiji SREČKO SEDEVČIČ, po domače Pr' KOSTAJ, Velika Preska 9, 1272 Polšnik. Leto hitro mine tako smo se letos zbrali že na 18. kmečkem dnevu, kjer so nas lepo sprejeli in odstopili ...

SODELOVANJE NA FESTIVALU POTIC V GABROVKI

V petek 08.06.2018 smo se članice Društva podeželskih žena in deklet Polšnik odločile, da sodelujemo na Festivalu potic v Gabrovki. Društvo podeželskih žena Gabrovka je že desetič organiziralo to ocenjevanje, ki poteka v sklopu prireditve >>GABROVKA TU SEM DOMA<<!

DELAVNICA PEKA PECIVA V DOMU TISJE

Letos smo že četrto leto zapored sodelovale z delavnico peke peciva v Domu Tisje, Črni potok. Delavnico smo prostovoljno izvajale Nada Kokalj in Marinka Bevc v torek 5.6.2018 v pripravljeni kuhinji doma, kjer so naju veselo pričakali stanovalci in osebje doma.

SODELOVANJE NA DOBROTAH SLOVENSKIH KMETIJ NA PTUJU

V petek 18.05.2018 je bilo slovesno odprtje razstave Dobrote slovenskih kmetij na Ptuju pod častnim pokroviteljstvom ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejana Židana.

EKSKURZIJA V SLOVENSKE GORICE

Članice Društva podeželskih žena in deklet Polšnik smo v  soboto 12.05.2018 organizirale ...

KUHARSKA DELAVNICA V GOSTILNI PR`ČOP V PODKUMU

Letos smo se članice Društva podeželskih žena in deklet Polšnik ...

KUHARSKA DELAVNICA V GOSTILNI PR`ČOP V PODKUMU

Letos smo se članice Društva podeželskih žena in deklet Polšnik odločile za malo drugačno kuharsko ...

PUSTNI KROFI V LITIJI

V sredo 07.02.2018 smo štiri članice DPŽD Polšnik sodelovale na ocenjevanju krofov v Litiji. Krofe smo oddale v TIC Litija, Valvazorjev trg 10 med 11:00 in 16:00 uro.

AKTIVNO ZIMOVANJE V STRUNJANU

Bila je sreda 17.01.2018 zjutraj, ko smo se članice Društva podeželskih žena in deklet Polšnik odpravljale proti Litiji na avtobusno postajo, kjer smo čakale avtobus za Strunjan. Vsako leto se udeležujemo aktivnega zimovanja v Strunjanu, ki ga Zveza kmetic Slovenije organizira za vse ...