Domov | Aktualno | Menjava igrač 2022

Menjava igrač 2022



Se tudi vi utapljate v igračah ampak otroci si pa še vedno želijo novih? Zdaj je prilika, da pobrskate med igračami in tiste, ki niso več aktualne prinesete v petek, 24. 6. 2022 na Festival skupnosti med 15. in 20. uro pred Mestni muzej Litija in jih zamenjate za druge. 

Z otrokom prinesite igrače s katerimi se nihče več ne igra, so jih prerasli ali naveličali in jih brezplačno zamenjajte za enako število drugih igrač, ki ga bodo razveseljevale v prihodnje.

Prinesete lahko igrače, igre ali igralne pripomočke. Igrače ne smejo biti poškodovanje, tako da bi bile nevarne za igro ali neuporabne. Lahko pa so obrabljene, kar je le znak, da so se otroci radi igrali z njimi.

Več kot nas bo sodelovalo pri menjavi, bolj bo pestra izbira, zato povabi tudi druge. Poleg tega lahko tudi na tak način skrbimo za okolje, prispevamo k ponovni uporabi in zmanjšanju odpadkov.

Menjavo organiziramo Društvo Enkraten teater v sodelovanju s starši otrok iz vrtca Kresnice v okviru Festivala skupnosti 2022. Na festivalu se bodo odvijale tudi druge aktivnosti od ustvarjalnih delavnic za otroke, brezplačne degustacije lokalnih jedi, sladoleda za otroke in pestrim programom na odru in prireditvenem prostoru.

Vabljeni!



Naj igrače ne romajo v smeti. Tudi rabljeno igračo lahko damo za darilo.