Domov | Aktualno | PROJEKT "VEM KAKO"

PROJEKT "VEM KAKO"

 

Ključni namen projekta je identificirati organizacije/podjetja, ki jih lahko umeščamo v področje socialnega podjetništva in raziskati njihove značilnosti, potrebe ter poglede na nadaljnji razvoj socialnega podjetništva v regiji. Pri raziskovanju bodo uporabljene različne baze podatkov in enoten vprašalnik.

Cilj ZMMNVO so.p. in projekta je med drugim tudi, ponuditi dostopne kakovostne in promptne rešitve za zadovoljitev individualnih potreb nevladnih organizacij s potencialom, s poudarkom na socialnih podjetjih in drugih podjetjih, spodbuditi aktivacijo, informirati in svetovati na področju trženja, pospeševanja prodaje, pravnega in kadrovskega področja ter drugih področjih iz naslonjača – na sedežu kupca (door to door).

Inovativne kakovostne storitve – rešitve po meri naročnika za zagotavljanje podpornih aktivnosti, katere bodo prispevale k spodbujanju nastanka novih inovativnih, kreativnih socialnih podjetij ter k informiranju, delovanju, povezanosti ter sodelovanju NVO, socialnih in drugih podjetij z gospodarskim sektorjem in s ciljem oblikovanja neformalnih mrež in podpornega okolja.