Mednarodna konferenca: Socialno podjetništvo - vektor sprememb v EU

Globalni ekonomski krizi v razvitih gospodarstvih z novimi delovnimi mesti, lokalno vpetostjo in družbeno angažiranim delom uspešno kljubujejo socialna podjetja. Mednarodna konferenca bo povezala ključne praktike, voditelje in raziskovalce tega področja. Potekala bo med 15. in 16. aprilom v kongresnem centru Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.

Mednarodna konferenca je odlična priložnost za preplet prihodnjih izzivov in dobrih praks Evropske unije in regije Jugovzhodne Evrope.Na dvodnevni konferenci bodo med drugim sodelovali:
  • slovenski in regijski voditelji (dr. Danilo Türk, mag. Darja Radič, Jelica Minić),
  • gospodarstveniki (Janez Škrabec, Sandi Češko, dr. Maximilian Martin),
  • tuji in domači analitiki (dr. Antonella Noya, mag. Zdenka Kovač, dr. Matjaž Črnigoj),
  • predstavniki tujih in domačih vodilnih socialnih podjetij (Jamie Oliver Foundation, The HUB, Mondragon, Mozaik, kooperativa INDACO, Šent in številni drugi).
Organizatorji konference, Inštitut Novum, Evropski liberalni forum in Fundacija Cat Dem, se bodo s podporo Evropskega parlamenta trudili doseči cilj konference: spodbujanje socialnega podjetništva v Sloveniji in EU.

Udeležba je možna samo ob predhodni registraciji, ki jo lahko uredite preko spletne prijavnice. Podroben program in informacije o kotizaciji so objavljeni na spletnem mestu konference, za vprašanja smo dosegljivi na info@inovum.si.

Vabilo s programom

POVEZAVE DO SORODNIH VSEBIN:

Copyright © 2009 - 2021, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.