Domov | Fotogalerija

Fotogalerija

Družabno popoldne za starše


Družabno popoldne za starše - oktober

V ponedeljek 21. oktobra smo se zabavali na prvem družabnem popoldnevu v tem študijskem letu. Imeli smo se super. Pridužite se nam kdaj.

Mami gre na kavo popoldne

V aprilu smo se poleg dopoldanske kavice dobili še na popoldanski kavici. Bilo je kratko a sladko :)

Hvala Črtu Piksi za fotke.

Bowling za mlade starše

V ponedeljek smo s starši odšli na bowling v Areno v BTC. Starši so uživali, le želeli so si, da bi se kakšen kegelj podrl sam ali pa da bi krogla šla tako kot so si zamislili. 
Otroci so uživali ob barvanju, poslušanju zgodbic in palačinkah.

Hvala Areni za sodelovanje pri dogodku!

In hvala ...

WOOP trampolin park za mlade starše

V torek 19. februarja smo v sodelovanju z Woop trampolin parkom izpeljali dogodek Woop trampolin park za mlade starše. Starši so uživali v skakanju, otroci pa z našimi prostovoljci v varstvu. Malo so risali, se igrali z železnico in vlakci, se lovili, na koncu pa smo naredili še predor iz blazin. 

Hvala ...

Drsanje za mlade starše

V soboto 26. januarja smo izvedli dogodek v sklopu projekta Super satrš in sicer drsanje za mlade starše. Starši so se v hali Tivoli dobro zabavali na drsalkah, otroci pa so uživali z našimi prostovoljkami in prostovoljcem. Medtem ko so starši drsali so jim otroci pripravili posladek - čokoladne kroglice. Seveda so ...

Mami gre na kavo - januar

V ponedeljek 14. januarja smo izvedli januarski dogodek Mami gre na kavo. Starše smo povabili na jutranjo kavico in se malo poigrali z njihovimi otroki. Ujeli smo tudi malo sonca, ki se nam je kazal skozi okna ... Starši pravijo da jim je bilo všeč, otroci so se nam pa tudi zdeli zadovoljni. Se vidimo na februarski ...