Domov | Koledar dogodkov | Predavanje "Kaj lahko ...

Predavanje "Kaj lahko narediva, da bo najin partnerski/zakonski odnos lepši?"

24. marec 2020, ob 17.00 uri
Kraj dogodka: Študentski kampus


Za varstvo otrok bo poskrbljeno.

Dogodek je brezplačen, želimo pa si prostovoljnih prispevkov.anju Kaj lahko narediva, da bo najin partnerski/zakonski odnos lepši?, kjer bo predaval g. Janez Logar, ki je mag. zakonske in družinske terapije. Je zakonski in družinski terapevt z licenco Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije. Zaključil je magistrski študij zakonske in družinske terapije na Univerzi v Ljubljani.

Pravi, da je njegova dolžnost in poslanstvo pomagati ljudem v težavah in stiski. Ljudi spodbuja, da v sebi najdejo moč za spremembo. Želi jih opogumiti za odločitev, naj prekinejo svoje notranje trpljenje, naj stopijo v lepšo prihodnost. Izkušnje in znanje rad deli z drugimi, zato veliko predava. Predava tisto kar živi, tako so mu najbližje teme o partnerskem/zakonskem odnosu, starševstvo, moč mojega notranjega sveta, psihosomatske bolezni, odnosi v podjetjih in kako jih izboljšati, psiha in duhovnost…
Rad terapira, predava, vodi skupine ter piše članke in knjige.

Več si o njem lahko preberete tukaj

Dogodek bo potekal v torek 24. 3. 2020 ob 17.00 na Študentskem kampusu v Ljubljani.

Dogodek je brezplačen, želimo pa si prostovoljnih prispevkov.Dogodek bo potekal v torek 24. 3. 2020 ob 17.00 na Študentskem kampusu v Ljubljani.

Za varstvo otrok bo poskrbljeno.

Prijave zbiramo tukaj.

Se vidimo!