Domov | Fotogalerija

Fotogalerija

Mami gre na kavo popoldne

V ponedeljek 17. decembra smo za naše starše pripravili dogodek Mami gre na kavo. Ta dogodek sicer pripravljamo dopoldne, tokrat pa smo ga priravili v popoldanskem času, za vse tiste starše, ki so v dopoldanskem času zasedeni in jim manjka malo sprostitve. Kljub temu, da je bil dogodek že v drugi polovici decembra, ko ...

Soba pobega Escape coin

V ponedeljek 19. novembra smo staršem vzeli otroke in starše v sodelovanju s sobo pobega Escape coin Ljubljana zaklenili v sobo. Obedve skupini sta se rešili brez problema - vmes so tudi malo uživali ;)

Mami gre na kavo - november

V novembru smo spet povabili mamice na kavo. Kavo so pohvallile, vaflji so bili najbolši z nutoko in banano, otroci so uživali z našimi prostovoljkami.

Popoldne ob družabnih igrah

Včeraj, v ponedeljek 15. oktobra smo izvedli že tradiconalno popoldne ob družabnih igrah za naše Super starše, in tako pričeli še z ostalimi aktivnostmi projekta Super starš v študijskem letu 2018/2019. Čeprav ni bilo veliko staršev in otrok, smo se prav vsi odlično zabavali in preživeli lepo popoldne. Več foto ...

Mami gre na kavo - oktober

V ponedeljek 8. oktobra smo izvedli prvega od mnogih dogodkov z naslovom Mami gre na kavo. To je sklop dopoldanskih dogodkov, ko povabimo starše, ki so v dopoldanskem času doma, da se pridejo družit, spit kavico, pojest zajtrk. Predvsem pa da to naredijo v miru, saj prostovoljci poskrbimo za njihove otroke. S tem dogodkom ...

Prva pomoč za dojenčke in otroke z Meri popins

Včeraj, 9. aprila, smo v sodelovanju z Meri popins izvedli tečaj nudenja prve pomoči dojenčkom in otrokom. V naslednjih fotografijah lahko vidite nekaj utrinkov z včerajšnjega dogodka.

Družinsko fotografiranje in igranje družabnih iger

V ponedeljek 26. marca smo našim družinicam ponudili družinsko fotografiranje in  sproščeno druženje ob družabnih igrah.

V fotogaleriji je le nekaj utripov sproščenega druženja, družinice pa so svoje slikice že dobile.

Biljard za mlade starše

V četrtek 22. februarja so naši super starši uživali v sproščeni igri biljarda v Biljardni hiši v Ljubljani, medtem ko so se otroci s prostovoljkami igrali v Študentkem kampusu. Starši pravijo, da so uživali otroci pa niso hoteli domov ... zdaj pa ne vemo ali je to dobro znamenje ali ne ;)

Več utrinkov pa ...

Drsanje za mlade starše

V soboto 27. januarja 2018 smo mlade starše peljali na drsanje v Halo Tivoli, otroci pa so se igrali v Študentskem kampusu. Po slikicah sodeč so oboji zelo uživali.