Kontakt
Premik, društvo za razvoj in krepitev socialnega dela
Topniška ulica 31, 1000 Ljubljana

M: 031 601 909
E: drustvopremik@gmail.com
FB: facebook.com/drustvopremik
Koledar dogodkov
26. marec 2018, ob 17.00 uri

Družinsko fotografiranje in igranje družabnih iger projekta Super starš

Študentski kampus, Ljubljana
Vabimo na Družinsko fotografiranje in igranje družabnih iger, ki bo 26. marca od 17. ure naprej v Študentskem Kampusu. Obvezne prijave.

Več >>

Družinsko fotografiranje in igranje družabnih iger

Vabimo na Družinsko fotografiranje in druženje ob družabnih igrah, ki ga bomo izvedli v okviru projekta Super starš. Dogodek bo potekal v ponedeljek 26. marca v Študentskem kampusu. Na dogodek je obvezna prijava.

Biljard za mlade starše

Naslednji dogodek projekta Super starš bo Biljard v Biljardni hiši v Ljubljani. Dogodek bo potekal 22.2.2018 od 17. do 18. ure. Potrebne prijave.

Zbiranje sredstev za delovanje projekta Super starš

Družabne igre, bowling, izmenjevalnica ... varstvo otrok ... mladi starši ... prosti čas. To so ključne besede projekta Super starš, za potrebe katerega zbiramo finančna in materialna sredstva.

Nadaljni dogodki projekta Super starš

Po uspešno zaključenem prvem dogodku in malo daljšem oddahu vabimo mlade starše na naša naslednja dogodka, ki bosta 16. in 30. novembra. Za vas pripravljamo Bowling in izmenjevalnico.

Prvi dogodek v sklopu projekta Super starš

Vabimo vas na Popoldne ob družabnih igrah, ki bo 5. oktobra 2017 od 17. ure naprej v Študentskem kampusu. Na dogodek je potrebna prijava.