Domov | Dejavnosti | Skupina KAMNIK - Duplica, ...

Skupina KAMNIK - Duplica, 1.03.2016Kje telovadimo: Športno igrišče Vila (ob parku pred krajevno skupnostjo)

Kdaj: vsak delovni dan ob 7.30

Kontaktna oseba: Dragica Požek
tel.: 041/254 730
e-mail: info@ks-duplica.si


OBVESTILA SKUPINE KAMNIK - DUPLICA

1.03.2016 - Že nekaj let trajajočim razgibavanjem udeležencev šole zdravja v naravi v Kamniku, v Keršmančevem parku, v športnem parku v Podgorju in na Perovem se je danes pridružila tudi skupina Šole zdravja na Duplici. Okrog 20 udeležencev se je že prvi dan, navzlic slabemu vremenu, zbralo na športnem igrišču Vila in pod vodstvom Danice Hace začelo razgibavati svoje ude po programu "1000 gibov", ki ga enotno izvajajo vse skupine šole zdravja po vsej Sloveniji. Gre za sklepne vaje, ki jih je sestavil dr. Nikolaj Grishin. Vsako jutro ob pol osmih se zberejo na določenih mestih in ob vsakem vremenu skupno opravijo te polurne razgibalne vaje.
Kot sedaj kaže, se bo tudi dupliška skupina, podobno kot je bilo to po drugih krajih, postopoma še razširila, saj bodo prvi udeleženci glas o za telo in duha zelo koristnem razgibavanju in druženju ponesli med krajane.
Zato ste krajani in krajanke Duplice vabljeni k udeležbi na razgibavanju v Šole zdravja vsako jutro ob pol osmih do osmih na športnem igrišču Vila na Jakopičevi ulici (ob parku pred krajevno skupnostjo!)
Franc Svetelj

--------------------------------------------------------------------------------------------------------