Domov | Dejavnosti | Skupina ČRNOMELJ, 2.04.2013

Skupina ČRNOMELJ, 2.04.2013


Skupina Črnomelj je ustanovljena 2. aprila 2013.

Kje telovadimo
: na vzpetini v mestnem parku Griček

Kdaj: vsak dan razen nedelje in praznikov ob 7.30 - 8.00Vodja skupine Lidija Malešič je po nekaj tednih vsakodnevne jutranje telovadbe napisala:
"Vsi smo zadovoljni, da se je zgodba Šole zdravja v Črnomlju začela tako uspešno in tako množično. Opazili ste že, da napredujemo. V naših druženjih smo že začeli spoznavati kako je svet okoli nas vse bolj živ, kako vse vibrira z energijo in MI smo SREDI TEGA. Ker smo SREČNI, ZDRAVI in VESELI, smo si SREČO K SEBI VZELI."

OBVESTILA SKUPINE ČRNOMELJ:

2017
_____________________________________________________________________
1.02.2017
- Na TV Novo mesto, Vaš kanal so nas obvestili, da od lanskih zmagovalcev osebnosti meseca (Lidija Malešič, oz. projekt ŠZ je bil izbran v juliju 2016) zdaj izbirajo osebnost leta 2016 in zbiramo glasove - za nas. Do 20.2.2017 lahko glasujemo na direktni povezavi - tudi večkrat, oz. vsak dan.
Hvala za vsak glas!
_____________________________________________________________________
31.01.2017 - v Knjižnici Črnomelj smo imeli izjemno predavanje dr. Grishina - "O gibalnih težavah in preprostih rešitvah". Predavanje je organizirala podružnica Društva Šola zdravja iz Bele krajine. Zahvaljujoč vztrajnosti vodje črnomeljske skupine DŠZ, Lidije Malešič, pri obveščanju in informiranju svojih članov o dogodku, na predavanju se je zbralo okrog 110 poslušalcev.
Nekaj utrinkov s predavanja dr. Grishina...POVABILO NA PREDAVANJE
V KNJIŽNICO ČRNOMELJ
Ulica Otona Župančiča 7


"GIBALNE TEŽAVE - PREPROSTE REŠITVE" ,
Predavatelj: dr. Nikolay Grishin

dne: torek, 31. januar 2017 ob 18:00,


Predavanje bo predvidoma trajalo 1,5 ure. Na koncu bo čas za vprašanja.

Predavanje je za člane ŠZ Bela krajina brezplačno.


Gibanje = življenje, ne gibanje = smrt.

Društvo Šola zdravja, ki je preraslo v pravo gibanje, dela po metodi »1000 gibov«. Na predavanju bo govora o zakonitostih nastajanja bolezni. Glavni vzroki so v ne gibanju.

Razlaga novih pojmov: »mišični tunel«, »kostni tunel«, »telesna nadstropja«, »telesni baloni«, »notranja drevesa«, »mišični vlaki«, »zaprt vrat«. Spremenimo svoje življenje na bolje!


Vabljeni!


Predavanje je financirano s sredstvi iz Razpisa občine Črnomelj za sofinanciranje športa v letu 2016.


 


Skupina Črnomelj je v petek, 23. maja 2014 praznovala prvo leto svojega delovanja. Slavnostne telovadbe so se udeležile vse skupine iz Bele krajine in Dolenjske. Članice črnomaljske skupine so pripravile nepozaben sprejem in pogostitev. Telovadili smo z otroki iz vrtca pod vodstvom dr. Grishina. Čestitamo črnomaljski skupini !!!Več fotografij v fotogaleriji.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------