Domov | Dejavnosti | Skupina PODZEMELJ, 1.08.2016

Skupina PODZEMELJ, 1.08.2016Kje telovadimo
: v kampu Podzemelj ob Kolpi

Kdaj
:

Kontaktna oseba
:OBVESTILA SKUPINE PODZEMELJ:17. januar 2017

Imam prečudovitega moža. Je pohleven, dobrodušen, rdečeličen možakar. Resnično zelo priden. Ne rabim mu peglat srajc in pripravljat gat in majic. Pa še čisto nič mi ne sitnari, ko grem na telovadbo šole zdravja. Takega se res splača imet!

Ampak drage dame, če si stvarno želite takšnega, si ga boste pač morale narediti same!

Lep pozdrav, Milena Pavlovič

P.S.: Moža si je naredila naša članica Iva Brodarič
01. avgusta 2016
je pričela delovati že tretja skupina, ki sem jo ustanovila in  jo še vodim, dokler ostale kolegice ne osvojijo znanja, ki ga potrebujejo za vodenje.

Med himnami boste našli našo pesem, ki jo vsako jutro z navdušenjem zapojemo. Naša pesem pove veliko o našem kraju in samozavesti kolegic, ki pridejo že dobre volje na jutranjo telovadbo.

Lep pozdrav. Milena Pavlovič, ŠZ Metlika

2.08.2016
- Zopet lepa novica. Uspelo nam je organizirati telovadbo "1000 gibov " tudi v Podzemlju. To je že tretja skupina v občini Metlika in 9 skupina DŠZ v Beli krajini. Poleg skupine ŠZ Metlika pridno vadijo v skupini na Suhorju in od 01. avgusta v čudovitem turističnem kraju z najlepšim kampom ob Kolpi, to je kraj Podzemelj.
več v RA Odeon
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------