Domov | Dejavnosti | Skupina DOMŽALE - VIR, ...

Skupina DOMŽALE - VIR, maj 2009

Kje telovadimo: na travnatem nogometnem igrišču poleg fitnesa na prostemKdaj: ob 07:30 - 08:00


Program sofinancira:

Občina Domžale

   

Zavod za šport in rekreacijo Domžale
OBVESTILA SKUPINE VIR

V sredo 19. novembra 2014 ob 16. uri vabljeni na OŠ Domžale na praktično - pogovorno delavnico "Zdravje in osebno zadovoljstvo v vseh življenjskih obdobjih". Delavnico vodijo strokovnjaki z Inštituta za osebni razvoj C.A.R.
Predavanje sofinancira občina Domžale.15. december 2016


15.12.16 je v skupini VIR potekala drugačna vadba. Vadbo je vodil Marjan Bolhar in pomočnik Matej iz kluba borilnih veščin Domžale.
Bilo je razgibano, poučno in zabavno. Naučili smo se nekaj tehnik samoobrambe.

Foto: Zdenka Katkič

Več slik TUKAJ.
Leto 2016, leto jubilantov v šoli zdravja na Viru!

V prestopnem letu 2016 imamo na Viru kar sedem jubilantov od februarja naprej: Gabi, Tone, Mojca, Božena, Fani in Miro so praznovali 70 let, Rafko pa 80 let. Toliko jubilantov med telovadci v enem letu, to ni kar tako.

70 let je preteklo od tedaj, ko so prijokali na svet. Če pogledamo naprej je 70 let dolga doba, če pa pogledamo za nazaj je doba kot bi mignil. Pa vendar se v 70 letih dogodi marsikaj. To ve vsak izmed jubilantov zase najbolje. Veliko dobrega prav tako slabega se zgodi, pa vendar čas vse zabriše, zlasti slabo, ostanejo samo še spomini, največkrat samo lepi.

Mi vsi skupaj telovadimo in kot ena družina smo. Marsikaj si zaupamo, se pošalimo, včasih se drug z drugim ne strinjamo, probleme rešujemo, si svetujemo, med seboj prijazni smo, se skupaj ob kavi ali na kakšen izletu družimo, rojstne dneve praznujemo in skupaj nam je lepo. Na hude in težke trenutke pozabimo in se prihodnosti veselimo. Na zdravje pazimo saj v šolo zdravja hodimo.

Božena je naša glavna voditeljica telovadbe. Njena volja je železna. Vedno je dobre volje, kar je zelo nalezljivo. Fani je njena desna roka, ureja administrativne zadeve in nas obvešča o vsem aktualnem. Rafko vodi nas, ko je dopustov čas. Čeprav jih ima 80, je kot mladenič in prekaša vse. Ostali pa telovadimo kakor nas vodijo. Tako zgleda naš vsakdan, pa naj si bo deževen, snežen ali s soncem obsijan.

Na Viru ob Kamniški Bistrici vsak dan, razen nedelj in praznikov se razgibavamo in ob tej priložnosti vabimo vse, ki jim je druženje v korist in veselje, da se nam pridružijo. V veselje nam bo kdor se nam bo pridružil. Leta kot vidite niso šteta.

Naj povem, da se vsakega dne posebej veselimo.

Našim jubilantom vsem skupaj in vsakemu posebej iskreno čestitamo za častitljiva leta in jim želimo vse najboljše in najlepše v prihodnosti, tako z nami kot brez nas, ter da bi jim zdravje še dolgo dobro služilo.

Telovadci in telovadke Šole zdravja Vir

Besedilo: Koderman Mari


5.obletnica na ViruFotogalerija

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V sredo 12. novembra 2014 ob 16. uri vabljeni v OŠ Domžale na praktično delavnico uporabe magnetnih palčk. Vodila bo Ema Perkovič, podpredsednica društva Šola zdravja. Naučili se bomo kako uporabljati magnetne palčke; kako si lahko lajšamo bolečine; kako lahko odpraviti vzroke bolečin in kako si lahko pomagati, če dovolj poznamo svoje telo.
Predavanje sofinancira občina Domžale.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- V četrtek, 23. oktobra 2014 ob 16h bo strokovna sodelavka društva HOSPIC Tatjana Horvat, dipl.med.sestra predstavila društvo Hospic. Predstavitev bo v O.Š. Domžale (Bistriška 19). V nadaljevanju bo pogovorna delavnica "MOJE ZDRAVJE VČERAJ IN DANES" (pred 6-imi leti), ki jo bo vodila Neda Galijaš
Več o tem ...
Predavanje sofinancira občina Domžale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- V sredo, 22. oktobra 2014 ob 17h bo v Domu Krajevne skupnosti Ihan, Breznikova 56, pogovorna delavnica »MOJE ZDRAVJE VČERAJ IN DANES” (pred 5 leti in danes). Delavnico, ki traja 90 minut vodi: Marija Đukić.
Več o tem ...
Predavanje sofinancira občina Domžale.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V ponedeljek, 29. septembra 2014 bo Slovenska filantropija izvedla delavnico usposabljanja "Za prostovoljce". Delavnica bo ob 16. uri v Osnovni šoli Domžale, traja pa 180 minut. Usposabljanje vodijo strokovni sodelavci Slovenske filantropije. Več o tem ...
Predavanje sofinancira občina Domžale.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZAHVALA za sodelovanje na prireditvi "Veter v laseh 2013"

Športna unija Slovenije se vsem javno zahvaljuje za sodelovanje na prireditvi "Veter v laseh 2013", ki je bila dne 9.oktobra 2013 in s katero upajo, da bo zapihal nov veter v številnih slovenskih mestih in širil slogan: "S športom do zabave brez alkohola".